Skip to content
Петък Активност Детайли
20: 00 ч.: бар Papa Beer Неформална среща за всички подранили За всички пристигнали ден по-рано, в петък вечер организираме неформална среща в бар Papa Beer, където ще се ползвате със специални отстъпки и welcome drink. Елате, запознайте се с екипа и част от останалите участници и се настройте за един уикенд, който ще промени начина, по който гледате на всяка следваща бизнес идея.
Работно време на Papa Beer 23:30 ч. Можете да останете до когато позволява заведението.
Събота Активност Детайли
08:30 ч.: Всички обучителни модули ще се проведат в Културен дом НХК Официален старт на програмата Запознаване с програмата на курса. Представяне на лектор, ментор и екип. Встъпителни слова от партньори и спонсори.
08:40 ч. Ice breaker
09:00 ч. Представяне на идеите на всички участници 60 секунди за “pitch” на участник.
09:45 ч. Гласуване и избиране идеи Разпределяне в екипи Всички участници гласуват за идеите, които най-много им допадат и биха искали да реализират в рамките на уикенд курса. Следва повторно представяне на избраните проекти и разпределение на всички участници в екипи 4-6 души.
10:45 ч. Представяне на ментори Обявяване на комбинациите екип – ментори.
11:00 ч. Persona & Customer journey workshop Кои са нашите идеални клиенти и какви са процесите, през които преминават вземайки решения.
11:30 ч. Работа по екипи Работа по екипи с ментор
12:30 ч. Обяд
13:30 ч. Idea validation workshop Как да изследваме потенциала на нашите идеи чрез смели експерименти, за да разработим един наистина желан и търсен продукт или услуга.
14:30 ч. Работа по екипи Работа по екипи с ментор
16:00 ч. Lean canvas workshop Деконструиране на идеята използвайки инструмента ‘Lean Canvas’.
17:00 ч. Прототипиране и дефиниране на MPV (1-ва част) Идентифициране на най-ключовите функционалности за нашите потребители и създаване на първи работещ прототип.
18:00 ч. Работа по екипи Работа по екипи с ментор
20:00 ч. Закриване на ден 1 Обобщаване на наученото през ден 1 и залагане на задачи и очаквания за ден 2. Обявяване на критериите за Демо деня.
Въпроси и помощ от екипа през официални канали От 07:30 ч. до 21:30 ч.
Неделя Активност Детайли
08:30 ч. Откриване на ден 2 Представяне на задачите и програмата за ден 2. Споделяне на критерии за оценяване на идеите за Демо деня.
08:45 ч. Business model workshop Как да гледаме на нашата идея като на бизнес и да разпишем обективно всички компоненти нужни за неговото стартиране.
10:00 ч. Работа по екипи Работа по екипи с ментор
11:00 ч. Прототипиране и дефиниране на MPV (2-ра част) Работа в екип с ментор. Завършване на прототип.
13:00 ч. Обяд
14:00 ч. Работа по екипи Работа по екипи с ментор. Финалните презентации на всички екипи трябва да са изпратени до 16:00 ч.
15:30 ч. Събиране в залата и отправяне към локацията за провеждане на Демо деня Отправяме се към Hashtag Pavillion за последен уъркшоп, генерална репетиция и техническа проверка на място.
16:30 ч.: Hashtag Pavillion The Art of Pitching Как да комуникираме стойността на нашата бизнес идея и да привличаме успешно съмишленици, партньори и инвеститори.
17:15 ч. Генерална репетиция
18:30 ч. Демо ден и обявяване на победител На фона на морски вълни на т.нар. “Демо ден” всички екипи ще имат възможност да представят резултатите от 2-дневната си работа и на място ще получат обратна връзка за положените усилия от специално селектираното ни жури. Поканете близки и приятели за подкрепа! Събитието ще излъчваме наживо по фейсбук.
19:30 ч. After Party Отпразнуване на успехите на всички участници, нетуъркинг и коктейли на Hashtag Pavillion.
Работно време на Hashtag Pavillion 23:30 ч. Можете да останете до когато позволява заведението.