Skip to content


ABLE Weekend Activator


София, 3-5 Ноември

Ултимативната предприемаческа програма ABLE ACTIVATOR сега с 

шесто издание на предприемаческото предизвикателство ABLE Weekend Activator! 

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

⚠️За да осигурим безопасността на всички участници в програмата, задължително условие за участие е представянето на зелен сертификат.

График

*След получаването на наръчник “Генериране на стартъп идеи”  ще имаш около седмица да помислиш каква идея би искал да разработиш в рамките на предприемаческия курс ABLE Weekend Activator и да ни предоставиш кратко нейно описание. Ако нямаш конкретна идея – опитай да споделиш максимално много детайли за това в какъв екип и над каква идея си представяш да работиш. 

В рамките на програмата ще се работи над ограничен брой идеи и твоята може да не е една от тях. Това по никакъв начин не бива да те обезкуражава! Избирането на идея е една съвсем малка част от това 48-часово предприемаческо предизвикателство. Ползите и знанията, които ще натрупаш като част от екип, който извървява пътя на разработване на бизнес от нулата са безценни, независимо кой е изначалният източник на вдъхновение. Повярвай, и ние сме били в твоите обувки! 

При въпроси или нужда от допълнително информация, може да се свържеш с нас на team@activator.bg.

22 октомври
Кандидатстване за програмата

За участие в програмата е нужно да попълниш формата за кандидатстване до 22 октомври. Не забравяй да споделиш с нас каква е твоята мотивация за участие.

24 октомври
Обявяване на резултатите

След затваряне на формата за кандидатстване, ще подберем най-мотивираните кандидати и на 24-ти октомври ще обявим на всички кои са избраните участници за програмата. 

На селектираните участници ще дадем срок от 2 работни дни за заплащане на такса за участие - до 26-ти октомври включително.

След получаване на сумата, ще ти изпратим потвърждение.

3 ноември
Неформална среща за всички подранили

За всички пристигнали ден по-рано в петък вечер организираме неформална среща на избрана от нас локация. Ела, запознай се с екипа и част от участниците, и се настрой за един уикенд, който ще промени начина, по който гледаш на всяка следваща идея.

4 ноември
Модул 1 - Официален старт на програмата

В ден 1 ще се разделите в екипи и ще се запознаете с бизнес менторите, които ще ви насочват по пътя към успешно разработване на вашия проект. 

Ще те научим как да търсиш обективна обратна връзка за твоите бизнес идеи и чрез редица инструменти, работилници и експерименти ще започнем процеса по развиване на нейна първа работеща версия (прототип). 

5 ноември
Модул 2 - Демо ден

В ден 2 ще преминем към бизнес моделиране и оформяне на финална версия на прототипа на вашия екипен проект. След приключването на уъркшопа, който е посветен на ефективното презентиране, ще се насочим към сцената на финалните презентации. 

На финалите всички екипи ще имат възможността да представят резултатите от 2-дневната си работа и на място ще получат обратна връзка за положените усилия от специално селектирано жури от успешни предприемачи, инвеститори и бизнес специалисти. 

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАШЕТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО