Skip to content

ОТЗИВИ

Георги Демирев

Ейбъл за мен е едно безкрайно приключение, обсипано с безкрайни възможности да учиш по предмети, които не се преподават в училище, да се запознаваш с хора, които ще те вдъхновяват и мотивират, да създаваш смислени идеи и да ги реализираш с помощта на общността. Тук се градят трайни и зрели приятелства с успешни, смели и можещи хора.

Георги Демирев

Co-Owner at influ.ai
Вилислав Славев

ABLE Weekend Activator събира на едно място можещи и действащи хора, които в продължение на 48 часа работят заедно върху идеи, които има голяма вероятност да станат реалност! Програмата е "фитила", който запалва десетки хора по предприемачеството и бизнеса, крайно необходим за облагородяване на средата ни! Горещо препоръчвам! 🙌

Вилислав Славев

Co-Founder & CMO of Unboxd | Digital Campaign Specialist at Offerista Group
Виктория Носикова

Не съм очаквала, че уикенд активатор ще е толково стойностно събитие. Това беше изключително важен опит, нови знания и запознанство със страхотни хора. Мисля че на уикенд активатор всеки, който иска да реализира бизнес идея, но не знае откъде да започне - ще открие отговори на своите въпроси и ще получи мотивацията да действа

Виктория Носикова

Executive Coach and People Business Strategist at 7Mojos
Лъчезар Йорданов

Оценявам целия опит, който получих. Контактите, които получих и отдадеността на всички от екипа

Лъчезар Йорданов

Студент, Oрганизатор-маркетинг в Народно читалище „Искра-1860
Петко Миродийски

Най-сигурният път към успеха е да се обградите с интелигентни, мотивирани и позитивни хора. ABLE има изобилие от такива невероятни хора. Благодарение на участието ми в ABLE Weekend Activator разбрах, че със силен екип и насоки от ментори можете да превърнете всяка идея в реалност за много кратък период от време.

Петко Миродийски

Software Engineer at Paysafe Group
Николай Жлебинков

Срещнах куп вдъхновяващи хора през този уикенд Един урок, който си взех от уикенда, е да не трупам бизнес идеи, а вместо това да ги споделям и представям развивайки умението бързо да филтрирам това, което си струва времето ми.

Николай Жлебинков

Promotional Officer at AEGEE-Delft
Юлиана Здравкова

ABLE активаторът е чудесна възможност да срещнете нови трудолюбиви и инициативни хора, посветени на една цел – развитието на екосистемата в България. Насърчавам всички, които са отворени към нови преживявания, да се включат в програмата, защото, вярвате ли достатъчно в себе си, със сигурност ще откриете нови хоризонти.

Юлиана Здравкова

Business Development Representative at MarketStar Bulgaria
Генади Николов

Първото нещо, което ми хрумна. щом чуя за ABLE, е опит. След това, приключение, контакти и впоследствие, договори. Най-голямото нещо, което можете да си вземете от участието си в ABLE Weekend Activator, е информацията и знанията на всеки в организацията. Да бъдеш заобиколен от толкова много успешни хора е първата ти стъпка към успеха.

Генади Николов

Software Developer at Milestone Systems
Николета Гочева

Много ми хареса приятелската атмосфера, връзката между млади хора и професионалисти, както и информацията предоставена по достъпен начин. Хареса ми факта, че това събитие ви събира с хора с подобно мислене, с които можете да създадете нещо страхотно. Идеите в ABLE Weekend Activator стават реалност!

Николета Гочева

Student at Sofia university St. Kliment Ohridski
Ивайло Русинов

Уикенд активатора и общността на ABLE ми помогнаха да разбера как се реализира идея и да изградя много ценни контакти. Смело мога да кажа, че това е един от най-ползотворните уикенди, които съм имал!

Ивайло Русинов

Customer Service Manager at IBM
Мартин Наков

ABLE Weekend Activator е предизвикателство, което дава безценни знания, опит и контакти. Качества, които променят светогледа на човек към по-добро и то в рамките на само няколко часа!

Мартин Наков

Bulgarian National Ice Hockey Team
Георги Стоянов

Ценя на много възможността да се запозная с готини млади хора и влизането ми в общността на ABLE, чудесна локация, както и актуални знанията за разработването на проект и неговото реализиране.

Георги Стоянов

Tax Consultant at Rödl & Partners
Зайнеб Буковянова

Най-много ценя придобитата практика, личностното ми израстване и новите хоризонти.

Зайнеб Буковянова

Sales Manager K-12 (learning programs provider)
Емануела Наумова

Оценявам най-много знанията, които получих, екипа на Able, възможността да работя над презантационните си умения и разбира се networking-a с умни, забавни и интредни хора, които искат да се развиват

Емануела Наумова

Campaign Manager at influ.ai
Мирослав Филков

Уикенд активаторът ми даде увереността, че мога да се справям с нови предизвикателства, които пренос и след завършването му. Една година след като приключи, все още се усеща ефектът. Програмата ми показа колко важна е подкрепящата среда - 40+ човека правят всичко възможно, за да подсигурят подходящите условия и са отворени във всеки един момент да ти помогнат. Задължителна стъпка напред или встрани за твоето развитие!

Мирослав Филков

Host and Founder of 'Непримиримите Подкаст'
This website uses cookies to ensure the best experience.