Skip to content

ОТЗИВИ

Георги Демирев

Ейбъл за мен е едно безкрайно приключение, обсипано с безкрайни възможности да учиш по предмети, които не се преподават в училище, да се запознаваш с хора, които ще те вдъхновяват и мотивират, да създаваш смислени идеи и да ги реализираш с помощта на общността. Тук се градят трайни и зрели приятелства с успешни, смели и можещи хора.

Георги Демирев

Co-Owner at influ.ai
Вилислав Славев

ABLE Weekend Activator събира на едно място можещи и действащи хора, които в продължение на 48 часа работят заедно върху идеи, които има голяма вероятност да станат реалност! Програмата е "фитила", който запалва десетки хора по предприемачеството и бизнеса, крайно необходим за облагородяване на средата ни! Горещо препоръчвам! 🙌

Вилислав Славев

Co-Founder & CMO of Unboxd | Digital Campaign Specialist at Offerista Group
Виктория Носикова

Не съм очаквала, че уикенд активатор ще е толково стойностно събитие. Това беше изключително важен опит, нови знания и запознанство със страхотни хора. Мисля че на уикенд активатор всеки, който иска да реализира бизнес идея, но не знае откъде да започне - ще открие отговори на своите въпроси и ще получи мотивацията да действа

Виктория Носикова

Executive Coach and People Business Strategist at 7Mojos
Лъчезар Йорданов

Оценявам целия опит, който получих. Контактите, които получих и отдадеността на всички от екипа

Лъчезар Йорданов

Студент, Oрганизатор-маркетинг в Народно читалище „Искра-1860
Петко Миродийски

Най-сигурният път към успеха е да се обградите с интелигентни, мотивирани и позитивни хора. ABLE има изобилие от такива невероятни хора. Благодарение на участието ми в ABLE Weekend Activator разбрах, че със силен екип и насоки от ментори можете да превърнете всяка идея в реалност за много кратък период от време.

Петко Миродийски

Software Engineer at Paysafe Group
Николай Жлебинков

Срещнах куп вдъхновяващи хора през този уикенд Един урок, който си взех от уикенда, е да не трупам бизнес идеи, а вместо това да ги споделям и представям развивайки умението бързо да филтрирам това, което си струва времето ми.

Николай Жлебинков

Promotional Officer at AEGEE-Delft
Юлиана Здравкова

ABLE активаторът е чудесна възможност да срещнете нови трудолюбиви и инициативни хора, посветени на една цел – развитието на екосистемата в България. Насърчавам всички, които са отворени към нови преживявания, да се включат в програмата, защото, вярвате ли достатъчно в себе си, със сигурност ще откриете нови хоризонти.

Юлиана Здравкова

Business Development Representative at MarketStar Bulgaria
Генади Николов

Първото нещо, което ми хрумна. щом чуя за ABLE, е опит. След това, приключение, контакти и впоследствие, договори. Най-голямото нещо, което можете да си вземете от участието си в ABLE Weekend Activator, е информацията и знанията на всеки в организацията. Да бъдеш заобиколен от толкова много успешни хора е първата ти стъпка към успеха.

Генади Николов

Software Developer at Milestone Systems
Николета Гочева

Много ми хареса приятелската атмосфера, връзката между млади хора и професионалисти, както и информацията предоставена по достъпен начин. Хареса ми факта, че това събитие ви събира с хора с подобно мислене, с които можете да създадете нещо страхотно. Идеите в ABLE Weekend Activator стават реалност!

Николета Гочева

Student at Sofia university St. Kliment Ohridski
Ивайло Русинов

Уикенд активатора и общността на ABLE ми помогнаха да разбера как се реализира идея и да изградя много ценни контакти. Смело мога да кажа, че това е един от най-ползотворните уикенди, които съм имал!

Ивайло Русинов

Customer Service Manager at IBM
Мартин Наков

ABLE Weekend Activator е предизвикателство, което дава безценни знания, опит и контакти. Качества, които променят светогледа на човек към по-добро и то в рамките на само няколко часа!

Мартин Наков

Bulgarian National Ice Hockey Team
Георги Стоянов

Ценя на много възможността да се запозная с готини млади хора и влизането ми в общността на ABLE, чудесна локация, както и актуални знанията за разработването на проект и неговото реализиране.

Георги Стоянов

Tax Consultant at Rödl & Partners
Зайнеб Буковянова

Най-много ценя придобитата практика, личностното ми израстване и новите хоризонти.

Зайнеб Буковянова

Sales Manager K-12 (learning programs provider)
Емануела Наумова

Оценявам най-много знанията, които получих, екипа на Able, възможността да работя над презантационните си умения и разбира се networking-a с умни, забавни и интредни хора, които искат да се развиват

Емануела Наумова

Campaign Manager at influ.ai
Мирослав Филков

Уикенд активаторът ми даде увереността, че мога да се справям с нови предизвикателства, които пренос и след завършването му. Една година след като приключи, все още се усеща ефектът. Програмата ми показа колко важна е подкрепящата среда - 40+ човека правят всичко възможно, за да подсигурят подходящите условия и са отворени във всеки един момент да ти помогнат. Задължителна стъпка напред или встрани за твоето развитие!

Мирослав Филков

Host and Founder of 'Непримиримите Подкаст'