ABLE Weekend Activator

Бургас, 22-24 юли

Ултимативната предприемаческа програма ABLE ACTIVATOR сега с 

второ издание на предприемаческото предизвикателство ABLE Weekend Activator! 

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

⚠️За да осигурим безопасността на всички участници в програмата, задължително условие за участие е представянето на зелен сертификат.

ПРОГРАМА

10-ти юли
Кандидатстване за програмата

За участие в програмата е нужно да попълниш формата за кандидатстване до 10 юли. Не забравяй да споделиш с нас каква е твоята мотивация за участие.

12-ти юли
Обявяване на резултатите

След затваряне на формата за кандидатстване, ще селектираме най-мотивираните кандидати и на 12-ти юли ще обявим на всички кои са избраните участници за програмата. 

На селектираните участници ще дадем срок от 2 работни дни за заплащане на такса за участие - до 14-ти юли включително. След получаване на сумата, ще ти изпратим потвърждение.

18-ти юли
Получаване на ресурси

Ако си сред селектираните за участие и си заплатил твоята такса, на 18-ти юли ще ти изпратим специализиран наръчник за генериране на старт-ъп идеи, с което започва и твоето предприемаческото предизвикателство!

Успоредно с това ще те запознаем с останалите участници като 1/ предварително всеки от вас ще попълни изготвена от нас бланка за личен профил, 2/ ще те представим на останалите в затворена facebook група, за да имате възможност да се опознаете преди началото на уикенд програмата.

22-ти юли
Неформална среща за всички подранили

За всички пристигнали ден по-рано, в петък вечер организираме неформална среща на избрана от нас локация. Ела, запознай се с екипа и част от участниците и се настрой за един уикенд, който ще промени начина, по който гледаш на всяка следваща идея.

23-ти юли
Модул 1 - Официален старт на програмата

В ден 1 ще се разделим в екипи, ще се запознаете с бизнес менторите, които ще ви насочват по пътя към успешно разработване на вашия проект. 

Ще ви научим как да търсите обективна обратна връзка за вашите бизнес идеи и чрез редица инструменти, работилници и експерименти ще започнем процеса по развиване на нейна първа работеща версия (прототип). 

24-ти юли
Модул 2 - Демо ден

В ден 2 ще преминем към бизнес моделиране и оформяне на финална версия на прототипа на вашия проект. След уъркшоп, посветен на ефективно презентиране, ще се насочим към сцената на финалните презентации. 

На финалите всички екипи ще имат възможност да представят резултатите от 2-дневната си работа и на място ще получат обратна връзка за положените усилия от специално селектирано жури от успешни предприемачи, инвеститори и бизнес специалисти. 

*След получаването на наръчник “Генериране на стартъп идеи”  ще имаш около седмица да помислиш каква идея би искал да разработиш в рамките на предприемаческия курс ABLE Weekend Activator и да ни предоставиш кратко нейно описание. Още на първата сутрин от предприемаческия уикенд в рамките на 60 секунди всеки един участник ще сподели своята идея и всички ще трябва да се обединят най-много в екипи по 5 около 5 от предложените идеи. 

Това означава, че в рамките на програмата ще се работи над ограничен брой идеи и твоята може да не е една от тях. Това по никакъв начин не бива да те обезкуражава! Избирането на идея е една съвсем малка част от това 36-часово предприемаческо предизвикателство. Ползите и знанията, които ще натрупаш като част от екип, който извървява пътя на разработване на бизнес от нулата са безценни, независимо кой е изначалният източник на вдъхновение. Повярвай, и ние сме били в твоите обувки! 

При въпроси или нужда от допълнително информация, може да се свържеш с нас на [email protected].

стани част от нашето предизвикателство