Skip to content

ABLE Weekend Activator


Бургас, 22-24 юли

Ултимативната предприемаческа програма ABLE ACTIVATOR сега с 

ново издание на предприемаческото предизвикателство ABLE Weekend Activator! 

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

NB: This course is conducted entirely in Bulgarian.

⚠️За да осигурим безопасността на всички участници в програмата, задължително условие за участие е представянето на зелен сертификат.

ПРОГРАМА

10-ти юли
Кандидатстване за програмата

За участие в програмата е нужно да попълниш формата за кандидатстване до 10-и юли. Не забравяй да споделиш с нас каква е твоята мотивация за участие в програмата.

12-ти юли
Обявяване на резултатите

След затваряне на формата за кандидатстване, ще селектираме най-мотивираните кандидати и най-късно до 12-ти юли ще обявим на всички кои са избраните участници за програмата. 

На селектираните участници ще дадем срок от 2 работни дни за заплащане на такса за участие. След получаване на сумата, ще изпратим потвърждение и допълнително информация.

15-ти юли
Получаване на ресурси

Ако си сред селектираните за участие и си заплатил такса за участие, ще ти изпратим специализиран наръчник за генериране на старт-ъп идеи, с което започва и твоето предприемаческото предизвикателство!

 

Успоредно с това ще те запознаем с останалите участници като 1/ предварително всеки от вас ще попълни изготвена от нас бланка за личен профил, 2/ ще те представим на останалите в затворена facebook група, за да имаш възможност да опознаеш другите преди старта на програмата.

22-ти юли
Петъчна програма

За всички пристигнали ден по-рано, в петък следобед ще организираме опознавателни сесии, а в петък вечер - неформална среща на избрана от нас локация. 

Ела, запознай се с екипа и част от участниците и се настрой за един уикенд, който ще промени начина, по който гледаш на всяка следваща идея.

23-ти юли
Модул 1 - Полагане на основи

В ден 1 ще се разделим в екипи и ще се запознаеш с бизнес менторите, които ще те насочват по пътя към успешно разработване на всеки проект или идея. 

Ще ти покажем как да търсиш обективна обратна връзка за твоите бизнес идеи и чрез редица инструменти, работилници и експерименти ще започнем процеса по полагане на основите на първа работеща версия (прототип). 

24-ти юли
Модул 2 - Презентации

В ден 2 ще преминем към допълнителна работа по всичко, преподадено в ден 1. След уъркшоп, посветен на ефективно презентиране, ще направим няколко репетиции и ще се насочим към сцената на финалните презентации. 

На финалите всички екипи ще имат възможност да представят резултатите от 2-дневната си работа и на място ще получат обратна връзка за положените усилия от специално селектирано жури от успешни предприемачи, инвеститори и бизнес специалисти. 

След получаването на наръчник “Генериране на стартъп идеи”  ще имаш около седмица да помислиш каква идея би искал да разработиш в рамките на предприемаческия курс ABLE Weekend Activator и да ни предоставиш кратко нейно описание. Още на първата сутрин от предприемаческия уикенд в рамките на 60 секунди всеки, който има желание, ще сподели своята идея и всички ще трябва да се обединят най-много в екипи по 5 около 6 от предложените идеи. 

Това означава, че в рамките на програмата ще се работи над ограничен брой идеи и твоята може да не е една от тях. Това по никакъв начин не бива да те обезкуражава! Избирането на идея е една съвсем малка част от това 48-часово предприемаческо предизвикателство. Ползите и знанията, които ще натрупаш като част от екип, който извървява пътя на разработване на бизнес от нулата са безценни, независимо кой е изначалният източник на вдъхновение. Повярвай, и ние сме били в твоите обувки! 

При въпроси или нужда от допълнително информация, може да се свържеш с нас на team@activator.bg.